Service PC, mentenanta, extindere retele

Microsoft Windows

Intotdeauna un computer se defecteaza cand ai mai mare nevoie de el!

Nu stiu daca este una dintre legile lui Murphy, dar cu siguranta asa se intampla! Cu o mica precizare: se intampla mult mai des celor care se ghideaza dupa ideea ca "lasa ca merge si asa"... Ei bine, computerele si celelalte echipamente periferice, au nevoie de un minim de intretinere periodica. Acest lucru va poate scapa de probleme mult mai mari si mai costisitoare.

Ce inseamna mentenanta?

Daca asupra service-ului nu mai planeaza nici o necunoscuta, termenul de mentenanta sau mai pe romaneste intretinere, este mai putin auzit in randul utilizatorilor de tehnica de calcul. In functie de durata de utilizare a unui echipament trebuie facute un minim de operatii care sa-i pastreze functionarea in parametrii normali. Dintre acestea putem aminti cateva: curatarea de praf, gresarea ventilatoarelor, defragmentarea unitatilor de stocare, optimizarea aplicatiilor instalate, etc.

Cum se procedeaza?

La aparitia unei defectiuni sau a constatarii unei functionari anormale a sistemului informatic ne contactati telefonic si in cel mai scurt timp (in functie de momentul zilei, de gradul de ocupare si distanta pina la Dvs.) ajungem la sediul firmei Dvs. In urma discutiei telefonice putem sa aproximam in mare masura despre ce defect este vorba, iar mare parte dintre ele se pot rezolva pe loc. In situatia in care acest lucru nu este posibil (si daca situatia particulara permite) ridicam echipamentul defect in scopul remedierii la sediul firmei noastre, urmand sa vi-l aducem inapoi in cel mai scurt timp. Daca aveti un contract de mentenanta cu noi, periodic va vom vizita pentru a verifica starea echipamentelor.

Ce alte servicii mai oferiti?

Va stam la dispozitie cu servicii de proiectare, executare si configurare a retelelor de calculatoare, extinderea unei retele existente, configurari avansate de routere si firewall.

Vreau sa achizitionez un echipament, ma puteti ajuta cumva?

DA! Va punem la dispozitie experienta noastra in domeniu pentru a va ajuta sa luati cea mai buna hotarare legata de marca si modelul echipamentului dorit. Deasemenea, prin intermediul furnizorilor nostrii va putem oferi o gama larga de computere, componente si alte periferice atat noi cat si second-hand (beneficiind de garantie 1 an).