Dezvoltarea aplicatiilor mobile Android

Aplicatii Android

Suntem in secolul mobilitatii - tu unde te afli?

Odata cu scaderea costului internetului mobil si cresterea numarului de dispozitive smart - telefoane si tablete - aplicatiile mobile sunt tot mai cautate. Indiferent ca ai nevoie de o aplicatie de prezentare a afacerii tale sau o aplicatie care vrei sa poata accesa de la distanta bazele de date ale firmei (gestiune, contabilitate, etc), ai venit in locul potrivit! Noi iti putem satisface orice dorinta!

De ce Android?

Sistemul de operare Android este conform sondajelor internationale cel mai rapandit in randul utilizatorilor din Europa. Pe de alta parte, pretul terminalelor cu Android este unul scazut, facilitand extinderea pietei. Un alt aspect este maturitatea, versabilitatea si configurabilitatea acestui sistem de operare, carcateristici ca il fac ideal pentru dezvoltarea de aplicatii personalizate.

Cum ma poate ajuta o aplicatie mobila Android?

Raspunsul este foarte simplu! In aproape toate domeniile de activitate, mobilitatea reprezinta una dintre caile spre succes ale unei afaceri. O sa va dau cateva exemple in care o aplicatie Android va poate face viata mai usoara: imaginati-va ca trebuie sa faceti inventarul cutiilor cu pantofi intr-un depozit de 10.000 de perechi! Cu ajutorul aplicatiei Android pe care o puteti avea pe telefonul Dvs. puteti scana codul de bare aflat pe cutia pantofilor, apoi printr-o conexiune WiFi sau 3G datele sunt actualizate automat in aplicatia de gestiune. Un alt exemplu este cel al comis-voiajorului care face distributie de produse: la sediul clientului cu ajutorul unei tablete si a unei aplicatii Android poate intocmi pe loc intr-un timp foarte scurt lista cu produsele care trebuie facturate, apoi printr-un click factura se genereraza si este tiparita la o imprimanta mobila (de dimensiunea a 2 pachete de tigari) folosindu-se de trasferul prin BlueTooth. Evident, lista locurilor unde se preteaza o aplicatie mobila Android este limitata doar de imaginatia Dvs.