Dezvoltarea aplicatiilor Desktop sau Web

Microsoft Windows

Gasirea unui dezvoltator software de incredere poate fi o sarcina descurajatoare.

Pentru a va ajuta sa luati cea mai buna decizie in legatura cu proiectul Dvs. software, va stam la dispozitie cu vasta experienta acumulata in 14 ani de activitate. O aplicatie software perfect adaptata nevoilor de firma, de companie sau chiar personale iti poate aduce beneficii in cresterea eficientei, cresterea vitezei de lucru, imbunatatirea controlului asupra resurselor si a personalului, generarea de rapoarte si statistici, realizarea de calcule complexe, etc.

Cind este utila dezvoltarea unui soft la comanda?

De obicei se apeleaza la aceste solutii atunci cand un software cu licenta, existent deja pe piata, nu se pliaza pe fluxurile si procesele din firma dumnevoastra sau nu aveti nevoie de toate modulele dintr-o astfel de aplicatie.

Cum procedam?

Primul pas este sa va analizam cerintele tehnice, functionale, operationale si financiare. Pe baza acestora se face o evaluare a costurilor, resurselor si a termenului de realizare. Daca evaluarea facuta va satisface se trece la semnarea contractului care contine specificatiile din etapa anterioara. Noi trecem la dezvoltarea aplicatiei respectand specificatiile impuse. Un ultim pas ar fi instalarea aplicatiei la sediul beneficiarului si instruirea acestuia asupra modului de utilizare. Urmeaza o perioada in care eventualele inadvertente din aplicatie sunt observate si corectate.